Vad jag har att erbjuda?

  • Jag håller föredrag (’Hästsnack’) om hästpsykologi ock flockbeteende. I ditt stall,  hemma hos dig, eller på något annat lämpligt ställe.
  • Mitt Hästsnack kan utökas med en uppvisning med häst. Det kan vara en av mina egna hästar eller vilken annan häst som helst som ställs till mitt förfogande.
  • Jag ger enskilda eller grupplektioner – ’clinics’ –  Horsemanship. Då tar du med en häst, lär dig teori om Horsemanship och övar träningsmetoder med din häst. Grupperna blir aldrig större än 6 ekipage.
  • Har du en häst med ett eller fler beteendeproblem (se sidan Hur kan Horsemanship hjälpa dig)? Jag kommer gärna till hästen för diagnos och förslag om träning. Erfarenheten har visat att många problem är mindre allvarliga än man tror; dom går ofta att lösa i en eller två sessioner på en eller två timmar. I allvarliga fall erbjuder jag längre träning på min gård.
  • Är du rädd för hästar? Jag löser problemet! Se sidan Rädsla för hästar.

Trusting Horses

Var och vad kostar det?

Jag kommer gärna till dig och din häst eller där du vill organisera mitt Hästsnack. Träning med häst kan äga rum hos dig eller på min gård.

Jag har olika priser, beroende på om kunden är en privatperson eller ett företag.

Priserna beror också på längden av Hästsnacket, lektionen, coachingen,  utbildningen eller träningen. Vid en mer långvarig träning är rabatt möjligt.

Resekostnader tilkommer om jag behöver köra mer än 2 mil. Självfallet tillkommer också moms.

Åskådare är hjärtligt välkomna, om den betalande kunden går med på det. Under omständigheter betalar åskådarna en avgift för sin närvaro.

Trusting Horses

Nöjdhetsgaranti!!

Förhållandet med mina kunder och elever är av största vikt.

Inte nöjd, betala inte! Jag kan inte göra det enklare.