Wat heb ik te bieden?

  • Ik geef presentaties of lezingen over paardengedrag en – psychologie. Dat kan bij jou op stal of thuis, of welke andere geschikte locatie ook.
  • Zo’n presentatie kan worden uitgebreid met een live demonstratie met paard. Dat kan één van mijn paarden zijn of willekeurig welk ander paard dat mij ter beschikking wordt gesteld.
  • Ik geef individuele of groepslessen (clinics) Horsemanship. Dan neem je zelf een paard mee, leer je theorie van Horsemanship en oefen je de technieken met je eigen paard.
  • Bij paarden met gedragsproblemen kom ik graag langs voor diagnose en training. De ervaring leert dat veel problemen minder erg zijn dan ze lijken. Vaak zijn ze in één of twee sessies van één of twee uur al op te lossen. Zie de pagina ‘Hoe kan Horsemanship je helpen?’
  • Angst voor paarden? Ik help je er – echt! – van af. Die coaching doen we bij mij op stal in Bilthoven. Mijn goed getrainde paarden heten je welkom.
  • Wil je eens worden gecoacht met (en door) een van mijn paarden? Diverse locaties zijn dan mogelijk.

merlijn kasteel dag -26aaa

Locaties en Kosten

Ik geef in heel Nederland les. Ik kom graag naar de locatie waar je paard gestald is. Soms is coaching bij mij op stal mogelijk of gewenst.

Ik hanteer verschillende tarieven al naar gelang de klant een particulier of een bedrijf is.

De tarieven zijn ook afhankelijk van de duur van coaching of training. Bij een langduriger relatie hanteer ik een kortingensysteem.

Als regel geldt een BTW-tarief van 21%. Als de lessen worden gegeven in een officiële manege, dan is het 6% tarief van toepassing.

Reiskosten bedragen 19 eurocent per km, op retourbasis, gerekend vanuit Zeist.

Bij mijn lessen en -coachingsessies zijn toeschouwers welkom indien de betalende klant dat goed vindt. Onder omstandigheden betalen toeschouwers een vergoeding voor hun aanwezigheid.

wwww

Tevredenheidsgarantie

De relatie met mijn klanten staat voorop. Niet tevreden, niet betalen! Simpeler kan ik het niet maken.