Ben je bang voor paarden?

Of onzeker in hun nabijheid? Neemt je emotie soms de macht over wanneer het paard niet naar je luistert?

Angst of onzekerheid kunnen berusten op een nare ervaring in het verleden, of op onbegrip waarom paarden doen wat ze doen… en vaak doen ze net wat anders dan je verwacht of hoopt.

Ik heb al menigeen van angst voor (en onzekerheid met) paarden afgeholpen. Hoe? Door eerst te verklaren hoe paarden ‘van nature’ leven, denken, reageren en hun onderlinge verhoudingen bepalen. En door mijn klant daarna in contact te brengen met mijn eigen goed getrainde paarden. Daarbij staat rust en veiligheid altijd voorop.

Ik verplicht mijn klanten nooit een paard aan te raken als men dat niet wil. Wie mijn paarden niet wenst aan te raken – gebeurd is dat overigens nog nooit! – hoeft niets te betalen.

Het is niet te veel gezegd dat ik echt een angst heb overwonnen.

Meer testimonials lezen? Klik hier!

Succes gegarandeerd!

Binnen (gemiddeld) 2 uur kan je je niet voorstellen waarom je ooit bang was!

Bang voor paardenAngst voor paarden