Är du rädd för hästar?

Eller osäker i deras närhet? Tar dina känslor ibland över makten när din häst inte lyssnar på dig?

Din rädsla eller osäkerhet kan vara baserad på en otäck upplevelse tidigare, eller helt enkelt på bristande förståelse varför hästar gör vad de gör… och ofta gör de precis något annat än vad folk vill.

Jag har redan befriat många från deras rädsla för (och osäkerhet med) hästar. Hur? Genom att först förklara hur hästar lever, tänker och reagerar enligt deras natur, deras gener. Och sen genom att låta min kund komma i kontakt med en av mina egna välutbildade och lugna hästar.

Säkerhet kommer alltid först. Jag kräver aldrig att mina kunder som inte vill det,  rör en av mina hästar. Den som inte vill röra hästen – men det har för övrigt aldrig skett! – behöver inte betala något.

Det är inte för mycket sagt att jag verkligen har övervunnit en rädsla.

Läs fler rekommendationer! Klicka här!

Succé garanteras!

Efter (genomsnittligt) 2 timmars träning kan du inte föreställa dig varför du någonsin var rädd!

Jan Sjöcrona - Trusting Horses Jan Sjöcrona - Trusting Horses